Over Studio Krul

Hi!

Ik ben Willemijn, illustrator, fotograaf en eigenaar van Studio Krul.
Ik ben afgestudeerd als Pedagoog maar de laatste jaren is mijn hobby, illustreren steeds meer mijn beroep geworden. Sinds januari 2018 heb ik daarom besloten de stap te zetten om er volledig voor te gaan. Bykrul werd Studio Krul en nu ben ik officieel een ondernemer! Super spannend maar ik vind het tot nu toe ontzettend tof hoeveel vertrouwen ik al van mijn klanten krijg. 
Ik kan in principe alles voor je tekenen! Wil je een persoonlijke illustratie laten maken van je familie, van jezelf, voor een geboortekaartje, trouwkaart of verjaardag? Bekijk via Instagram of Facebook vast naar mijn eerdere werk! Neem contact op via studiokrul@gmail.com en ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden.

Werkwijze

Nadat ik je opdracht heb ontvangen en het idee duidelijk is en de factuur betaald is, ontvang je binnen de afgesproken termijn een eerste opzet. Je krijgt na deze eerste opzet nog een mogelijkheid om aanpassingen aan te geven waardoor de illustratie nog persoonlijker kan worden. Je ontvangt je illustratie digitaal en in overleg ook op A4 formaat thuis.

Samenwerking met About hout and Deco

Het is ook mogelijk om de illustraties op hout te laten bedrukken. De voorbeelden kan je zien op mijn instagram pagina en binnenkort worden deze ook toegevoegd aan de site.

Geboortekaartjes

Ik kan je kosteloos een offerteformulier opsturen zodat je je wensen hierin op kan schrijven en we samen kunnen kijken naar de prijs en mogelijkheden. Ik ben erg flexibel en denk graag met je mee.

Fotografie

Naast het ontwerpen en tekenen ben ik ook fotograaf. Op de site kan je in mijn portfolio al wat foto’s van mij vinden. Mocht je interesse hebben, stuur een mailtje naar studiokrul@gmail.com en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Ik kan je helpen met mooie familie foto’s, nieuwe fotos voor je bedrijf of iets anders. Ik fotografeer op locatie en ook bij je thuis.
Een fotoshoot in huis is voor kinderen vaak het meest vertrouwd en daarom kom ik graag naar jullie toe.  Dat zijn vaak de mooiste, spontaanste foto’s. Hier neem ik graag mijn tijd voor. Dat is helemaal geen probleem, bedenk wel dat er reiskosten aan verbonden zijn. Mocht je het leuk vinden om gebruik te maken van accessoires voor een fotoshoot, laat dit weten dan kan ik daar van te voren rekening mee houden.
Alle illustraties door Studio Krul zijn beschermd en het is niet de bedoeling dat deze gekopieerd worden.